Investigator Initiated Studies & Onderzoek

Maak kennis met het door Wellspect ondersteunde Investigator Initiated Studies (IIS) -programma

Het belangrijkste doel van het IIS-programma is het vergroten en stimuleren van extern onderzoek naar producten, therapieën en klinisch management, gecoördineerd door zorgprofessionals met ondersteuning van Wellspect.

De externe onderzoeker is verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderzoek, d.w.z. treedt op als onderzoekssponsor.

Verwerking van uw aanvraag

Na het indienen van uw voorstel samen met een gedetailleerde budgetaanvraag, bevestigt de Wellspect Clinical Specialist de ontvangst van uw aanvraag voor Wellspect-ondersteuning uit het IIS-programma. Mocht de aanvraag onvolledig of onduidelijk zijn, dan ontvangt u binnen twee weken een verzoek om aanvullende informatie.

Binnen nog eens zes weken wordt uw aanvraag beoordeeld door de Wellspect Clinical Research Planning Board, waarvan de leden over uiteenlopende expertise beschikken op het gebied van medische hulpmiddelen van Wellspect. Het bestuur zal gezamenlijk beslissen of het uw aanvraag goedkeurt, afwijst of om aanvullende informatie vraagt.

In geval van goedkeuring van uw aanvraag, zal een schriftelijke overeenkomst tussen u, uw instelling en Wellspect worden opgesteld om de samenwerking te regelen.

Bij Wellspect is uw klinisch onderzoeksvoorstel in goede handen. We zorgen ervoor dat we een idee altijd met respect en integriteit behandelen.