Blogs, nieuws en evenementen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot onze evenementen, maar ook onze ACCT webinars over de blaas en de drie Wellspect blogs. Via onze verschillende platforms houden wij u op de hoogte van wetenschappelijke trends of kunnen wij u helpen om in contact komen met gebruikers van onze producten die in dezelfde situatie verkeren als u.

Voor een impressie van onze evenementen kunt u hier kijken.

Evenementen

Wellspect Outdoor Challenge

De Wellspect Outdoor Challenge is een initiatief van Wellspect speciaal voor avontuurlijke mensen die urinekatheters en/of een darmspoelsysteem gebruiken. Een klimparcours of tokkelbaan op 4 of 5 meter hoogte, een vrije val van max. 12 meter hoog en diverse shooting games: alles is mogelijk, ook vanuit de rolstoel! Durf jij de uitdaging aan?

Amstel Gold Handbike Xperience

Samen met onze ambassadeur Mischa Hielkema organiseren wij op 2 juni 2024 voor handbikers van elk niveau de Wellspect Amstel Gold Handbike Xperience door Valkenburg. Voor meer informatie of deelname kunt u contact met ons opnemen via 079 - 363 70 10 of benelux-info@wellspect.com.

Onze blogs

  • Webinars | ACCT

    Blader door de nieuwste wetenschappelijke webinars georganiseerd door Wellspect onder de paraplu van het ACCT-forum (Advancing Continence Care Together).