Nieuws en evenementen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot de blaas en darmen met onze ACCT webinars en de drie Wellspect blogs. Via onze verschillende platforms houden wij u op de hoogte van wetenschappelijke trends of kunnen wij u helpen om in contact komen met gebruikers van onze producten die in dezelfde situatie verkeren als u.

Evenementen

Wellspect Outdoor Challenge

De Wellspect Outdoor Challenge is een initiatief van Wellspect speciaal voor avontuurlijke mensen die urinekatheters en/of een darmspoelsysteem gebruiken. Een klimparcours of tokkelbaan op 4 of 5 meter hoogte, een vrije val van max. 12 meter hoog en diverse shooting games: alles is mogelijk, ook vanuit de rolstoel! Durf jij de uitdaging aan?

Amstel Gold Handbike Xperience

Vorig jaar kon de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience niet doorgaan vanwege slecht weer, maar dit jaar gaan wij er gewoon weer voor! Samen met onze ambassadeur Mischa Hielkema organiseren wij op 11 juni 2023 onze handbike toertocht door Valkenburg voor handbikers van elk niveau. De inschrijving is vanaf nu geopend!

Onze blogs

  • Webinars | ACCT

    Blader door de nieuwste wetenschappelijke webinars georganiseerd door Wellspect onder de paraplu van het ACCT-forum (Advancing Continence Care Together).