Wellspect With You Serviceaanbod voor patiënten

Geniet van het leven

Wanneer u kiest voor Wellspect, kiest u niet alleen voor innovatieve producten van hoge kwaliteit, maar ook voor een uitgebreid serviceprogramma. Het maakt niet uit of u onze producten zelf gebruikt of dat u ze nodig heeft voor iemand anders; u kunt gemakkelijk persoonlijk, telefonisch of via e-mail de assistentie krijgen die u wenst. 

Met Wellspect With You zijn we er voor u wanneer u ons nodig heeft, met als doel u te helpen om uw zorgen te vergeten, zodat u meer tijd overhoudt om te genieten van het leven.

Customer service

Support

Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Geen vraag is te klein of te groot. 

Wij helpen u met informatie en instructies die u nodig heeft om de nieuwe therapie te laten slagen en we geven nuttige tips en trucs om het dagelijks leven gemakkelijker te maken.

We helpen ook met praktische zaken

Dit kan van alles zijn, van hulp met betrekking tot het gebruik van onze producten (gratis proefmateriaal, gebruiksaanwijzingen, etc.), vragen over patiëntenrechten tot advies als u op reis gaat.

Voor al deze zaken zijn wij bereikbaar via ons gratis informatienummer, per e-mail en via onze website. 

Telefoon: 079 - 363 70 10

E-mail: benelux-info@wellspect.com

Wellspect Assistentie

Persoonlijke ondersteuning

Het kan de nodige tijd en inspanning vergen voordat zelfkatheteriseren of darmspoelen een natuurlijk onderdeel van uw dagelijkse leven is en u weer controle heeft over uw blaas of darmen. Een goede start is de sleutel tot succes. 

Met Wellspect Assistentie bieden wij persoonlijke ondersteuning bij het starten met uw therapie. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen staan u bij om het beste resultaat te behalen.

Klik hier voor de Wellspect Assistentie pagina voor meer informatie.

Contact

Telefoon: 0800 - 363 22 08 (kantooruren)

E-mail: assistentie@wellspect.com

Ervaringsdeskundigen

Sharing is caring

Soms komt het beste advies voort uit empathie, want wie kan uw vragen beter beantwoorden dan iemand die dezelfde problemen ervaart? Wij organiseren diverse activiteiten waarbij u mensen kunt ontmoeten die dezelfde uitdagingen kennen en waarmee u verhalen en ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast vindt u op onze site en onze blog verhalen van gebruikers en van onze ambassadeur, Mischa Hielkema.