Wellspect in een oogopslag

Onze missie en waarden vormen de kern van ons bedrijf. Ze staan centraal in onze voortdurende innovatie en operationele uitmuntendheid.

Wellspect in een oogopslag

Wellspect is een wereldwijd bedrijf dat zich specialiseert in medische hulpmiddelen voor blaas- en darmproblemen. Er zijn meer dan 1000 mensen in dienst, we zijn actief in 18 landen en hebben distributeurs over de hele wereld. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Molndal, Zweden. 

Onze missie

Het is onze missie om mensen die blaas- en darmproblemen ervaren te ondersteunen door veilige en innovatieve continentiezorgproducten te bieden die mensen in staat stellen een onafhankelijker en waardiger leven te leiden. 

Onze visie

We streven er naar om elke dag een écht verschil te maken voor iedereen die onze producten en diensten nodig heeft. Een écht verschil maken voor onze gebruikers, zorgprofessionals, onze partners en de samenleving in het algemeen is de kern van wat we doen. Dit is onze passie.

Our values

Wellspect is a business with a heart. We listen carefully to our network of users, healthcare professionals and scientists to find ways to improve continence care. Together we can find the most relevant and innovative solutions.

Our organizational culture

There is a special spirit among Wellspect employees, noticed by everyone who works with us. We have created a culture of team spirit, where sharing knowledge and finding new ways to tackle challenges together is key.