The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Wellspect Onderzoek & Ontwikkeling

Wij streven ernaar om innovatieve producten te ontwikkelen die het leven van iedereen die onze producten nodig heeft, gemakkelijker maken. Wij zijn begaan met onze gebruikers en komen graag met hen in contact, zodat wij zelf kunnen horen waar zij precies behoefte aan hebben en zo hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Deze denkwijze vormt het uitgangspunt voor onze innovaties in urologie en chirurgie, en ligt ten grondslag aan alle lopende ontwikkelingsprogramma's. 

Interdisciplinaire onderzoeksprojecten en strikt gecontroleerde klinische studies staan centraal bij ons bedrijf. Wellspect HealthCare combineert medisch onderzoek met het ontwikkelen van moderne materialen. Over de hele wereld lopen er omvangrijke onderzoeksprogramma's waarbij nauw wordt samengewerkt met onderzoekers en universiteiten.

Ook zijn wij begaan met onze mondiale toekomst. Wij proberen onze kooldioxide-uitstoot te beperken en werken actief aan het verminderen, of waar mogelijk uitbannen, van chemische stoffen en materialen die een negatief effect op het milieu en de gezondheid hebben, zoals pvc en ftalaten.