Een behandeling vinden Hoe ongewenst ontlastingsverlies te stoppen?

Hoe ongewenst ontlastingsverlies te stoppen?

Voor de meeste mensen is het niet kunnen vertrouwen en beheersen van hun lichaam verwoestend.

In feite weet iedereen die te maken heeft gehad met ongewenst ontlastingsverlies dat zowel de fysieke als psychologische gevolgen ervoor zorgen het leven van mensen te beperken en hen te verhinderen te doen wat ze willen. Gelukkig zijn er is er hulp beschikbaar.

De eerste stap omvat veranderingen in levensstijl en medicatie, maar dit is misschien niet voldoende om iedereen met ongewenst ontlastingsverlies te helpen. Soms zijn absorberendeproducten – zoals pads of rectale pluggen – nodig om lekkage te beheersen. Een rectale plug kan intimiderend aanvoelen, maar het gebruik ervan als een rectale afdichting die de ontlasting op zijn plaats houdt, biedt bepaalde extra voordelen, zoals het verminderen van het risico op geur en het krijgen van huidproblemen.

Lees hier meer over Navina Insert.

Als verdere behandelingen nodig zijn, is darmspoelen een optie, ook wel transanale irrigatie (TAI) genoemd. Het is een minimaal invasieve methode om de darm effectief te legen door lauw water in het rectum te brengen, via een rectale katheter of kegel.

Lees hier meer over Navina Irrigation System.