Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience

2 juni 2024 - Shimano Experience Center, Valkenburg

Op zondag 2 juni 2024 organiseren wij alweer de 6e editie van de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience. In samenwerking met tophandbiker Mischa Hielkema is de Wellspect Amstel Gold Race Handbike Xperience uitgegroeid tot een groot succes. Tijdens de toertocht heeft de deelnemer de mogelijkheid om op een gezellige en actieve manier te kunnen genieten van het handbiken op uitdagende parcours in de omgeving van Valkenburg. 

Aanmelden (VOL!)

Deelname is gratis en vol = vol. Inschrijven is niet meer mogelijk. 

De toertocht is speciaal bedoeld voor de handbiker die gebruik maakt van urinekatheters en/of darmspoelsystemen. 


Elk niveau een eigen route

U kunt kiezen uit drie routes: circa 25, 40 of 60 kilometer. Op elke route kunnen meerdere groepen rijden. De verdeling is op basis van uw eigen inzicht over uw niveau. Wilt u als 1 groep (maximaal 8 deelnemers exclusief extra begeleiding) deelnemen, geef dit dan aan in het registratieformulier. Op de route verzorgen wij stoppunten met sportdrank en snacks. 

Tijd Programma
09.00 Registratie en ontvangst met koffie en gebak 
09.45 Welkom en Instructies
10.00 Klaarmaken en vertrek groepen 60 km
10.20 Klaarmaken en vertrek groepen 40 km
10.40 Klaarmaken en vertrek groepen 25 km
13.00 Terugkomst groepen en aanvang gezamelijke lunch
14.45 Dankwoord
15.00 Einde dag

Locatie

Shimano Experience Center
De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg

Veiligheid

Wij zorgen voor begeleiders op de groepen en medische hulpverlenging. Door het beperkte aantal begeleiders en voor uw eigen comfort en veiligheid zijn buddy's/extra begeleiding van harte welkom. Wij zullen rekening houden met veiligheid door de weersomstandigheden en hier eventuele acties op moeten ondernemen. 

Materialen en opslag

U moet zelf uw eigen handbike meenemen en bent zelf verantwoordelijk voor de staat ervan. Eventuele benodigde materialen voor de handbike zoals een fietsvlag of reparatie/reserve attributen moet u ook zelf verzorgen. Er is opslagruimte beschikbaar voor de rolstoel/handbike gedurende de dag. 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid nabij het Shimano Experience Center. U ontvangt van ons een parkeerkaart voor het uitrijden. 

Vragen?

U kunt vragen over de toertocht of deelname stellen per mail aan benelux-info@wellspect.com of telefonisch via +31 79 363 7010.

 

Samen met Mischa Hielkema kijken wij uit naar een sportieve en gezellige dag!