The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Verhalen van LoFric gebruikers

Hallo, ik ben Lisa (Lies)
Ik ben 4 jaar oud en ben geboren met een probleem in mijn buik, wat betekent dat ik op een speciale manier moet plassen. Ik speel graag met mijn speelgoed en hou van verhaaltjes lezen. Mijn beste vriendin heet Nicole.

Hallo, ik ben Max (Maxi)
Ik ben 9 jaar en werd geboren met een probleem in mijn buik, wat betekent dat ik op een speciale manier moet plassen. Taal is mijn favoriete vak op school. Verder hou ik ervan om naar muziek te luisteren en computerspelletjes te spelen. Een van mijn beste vrienden heet Daniël.

Hallo, ik ben Sandra (Sandy)
Ik ben bijna 10 jaar en hou van sporten en van mijn paard, waar ik ook graag op rijd. Als ik een plas doe, blijft er soms nog een beetje plas achter in mijn blaas. Ik plas op een iets andere manier om alle plas eruit te halen zodat ik niet ziek word. Mijn beste vriendin heet Marie.

Hallo, ik ben Julia (of Juul)
Ik ben 12 jaar oud en ben geboren met een beschadigd ruggenmerg, waardoor ik nu in een rolstoel zit en op een speciale manier moet plassen. Mijn favoriete vak op school is wiskunde. In mijn vrije tijd speel ik graag basketbal en klets ik vaak met Alice.

Hallo, ik ben Felix
Ik ben 11 jaar en hou van tekenen, zingen en zwemmen. Na het plassen blijft er soms nog een beetje plas achter in mijn blaas. Ik plas op een iets andere manier om alle plas eruit te halen zodat ik niet ziek word. Mijn beste vriend heet Tom.

puzzles and activities lofric bunch

Afdrukken en kleuren

Druk de tekeningen af en kleur ze in met jouw favoriete kleuren.

Afbeelding weergeven op volledige grootte om af te drukken.