The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Service voor zorgverleners

UW BETROUWBARE PARTNER

Wanneer u kiest voor Wellspect, kiest u niet alleen voor innovatieve producten van hoge kwaliteit, maar ook voor een uitgebreid serviceprogramma.

Wellspect With You geeft ondersteuning aan u als zorgprofessional of aan uw patiënten die onze producten gebruiken. U kunt gemakkelijk persoonlijk, telefonisch of via e-mail de assistentie krijgen die u wenst. Ons uitgebreide serviceaanbod bestaat uit training, educatie en ondersteuning door onze ervaren professionals.

Met Wellspect With You zijn wij er voor u en uw patiënten wanneer u ons nodig heeft.

PRODUCTOPLOSSINGEN VOOR BLAAS EN DARM

Geen patiënt is hetzelfde en daarom bieden wij een breed assortiment van producten voor blaas- en darmmanagement. Ontdek ons assortiment LoFric katheters en Navina darmspoelsystemen.

NASCHOLING EN EDUCATIE

Als u uw kennis over continentiezorg of onze producten wilt vergroten, delen wij graag onze expertise.

U kunt altijd bij ons terecht voor online trainingen en diverse studiematerialen, zowel digitaal als in geprinte vorm. Wij bieden zowel materialen die voor uzelf geschikt zijn, als trainingsmaterialen voor patiënten.

Daarnaast organiseren wij geregeld (online) nascholingen, meetings en evenementen met een verscheidenheid aan sprekers en onderwerpen.

WWY HCP Web Image: Training Events and Courses

SCIENCE

Blijf jezelf ontwikkelen

De wetenschap van vandaag is de technologie van morgen, daarom leggen wij ons toe op een voortdurende innovatie van onze producten en diensten. Wetenschappelijke onderbouwing is een belangrijk uitgangspunt binnen onze organisatie. Daarom biedt Wellspect With You een breed assortiment aan wetenschappelijke artikelen en documentatie, zodat u zich kunt blijven informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de continentiezorg.

Tevens bieden we wereldwijde evenementen en webinars onder de naam ACCT (Advancing Continence Care Together), waar we een holistische benadering toepassen op blaas- en darmproblematiek.

WWY HCP Web Image: Science
Contacteer ons