The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Services voor patiënten

GENIET VAN HET LEVEN

Wanneer u kiest voor Wellspect, kiest u niet alleen voor innovatieve producten van hoge kwaliteit, maar ook voor een uitgebreid serviceprogramma. Wellspect With You beantwoordt al uw vragen en biedt ondersteuning op elk gebied.

Het maakt niet uit of u onze producten zelf gebruikt of dat u ze nodig heeft voor iemand anders; u kunt gemakkelijk persoonlijk, telefonisch of via e-mail de assistentie krijgen die u wenst. 

Met Wellspect With You zijn we er voor u wanneer u ons nodig heeft.

CUSTOMER SERVICE

Praktische hulp & support

Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Geen vraag is te klein of te groot. Ook geven wij u handige tips en trucs die uw dagelijkse leven makkelijker kunnen maken en helpen we u met praktische zaken. 

Denk aan hulp met betrekking tot het gebruik van onze producten (gratis proefmateriaal, gebruiksaanwijzingen, etc.), vragen over patiëntenrechten of advies als u op reis gaat. Voor al deze zaken zijn wij bereikbaar via ons gratis informatienummer, per e-mail en via onze website. 

WWY Web Customer Service Benelux

INFORMATIE EN PROEFMATERIAAL

Omdat niemand hetzelfde is, helpen wij u graag bij het vinden van het product dat het beste bij u past. Daarom kunt u altijd geheel vrijblijvend informatie bij ons aanvragen. Van onze LoFric katheters kunt u tevens gratis proefmateriaal bestellen, zodat u kunt ervaren welke katheter het beste bij u past.

Klik en bestel een proefpakket

ERVARINGSDESKUNDIGEN

Sharing Is Caring

Blaas- en darmproblemen hebben vaak een enorme impact op het dagelijkse leven. Iemand die dezelfde problemen ervaart of er jarenlang ervaring en kennis over heeft opgedaan, weet dit als geen ander. De beste adviezen komen dan ook vaak van ervaringsdeskundigen. Wij organiseren diverse activiteiten waarbij u mensen kunt ontmoeten die dezelfde uitdagingen kennen en waarmee u verhalen en ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast vindt u op onze site en onze blog verhalen van gebruikers en van onze ambassadeur, Mischa Hielkema.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan onze activiteiten, neem dan contact op met onze klantenservice of volg ons op social media en onze blog voor alle updates over onze evenementen. 

Meer over onze ambassadeur Mischa Hielkema


WWY User Web Image Peer Support Benelux
Contacteer ons