The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

Uw input is belangrijk voor ons

Wij streven ernaar om elke dag van grote betekenis te zijn voor iedereen die onze producten en diensten nodig heeft. Daarom staat tegenwoordig elke oplossing die de naam Wellspect HealthCare draagt automatisch voor het vertrouwen en de betrouwbaarheid die in ruim 30 jaar van werken aan een betere levenskwaliteit is opgebouwd.

Ook in de komende jaren willen wij bijdragen aan een verbeterde kwaliteit van leven voor duizenden mensen. Om hierin te kunnen slagen, zijn wij afhankelijk van de input van onze gebruikers over de hele wereld; dat wil zeggen van mensen zoals u!

tellus user panel full width

Tell us!

Help ons door ons op de hoogte te houden via TellUs, een platform waarop u direct in contact kunt komen met CIC-ervaringsdeskundigen. Als lid van het TellUs-panel kunt u echt iets betekenen, zowel voor uzelf als voor andere gebruikers. U krijgt dan het verzoek om, geheel vrijblijvend, deel te nemen aan online enquêtes. Uw antwoorden zijn anoniem en worden geanalyseerd, waarna uw feedback wordt doorgestuurd aan onze onderzoeksafdeling (R&D) en aan andere afdelingen, zodat producten met uw waardevolle suggesties verder kunnen worden ontwikkeld en verbeterd. 

Dankzij de feedback van de echte experts, de gebruikers dus, kan Wellspect HealthCare voor duizenden mensen de dagelijkse zelfkatheterisatie en de kwaliteit van leven verbeteren.

Informatie over lidmaatschap:

  • TellUs is bedoeld voor mensen die regelmatig de blaas legen of de plasbuis dilateren met een katheter voor eenmalig gebruik, ongeacht het merk of type.
  • TellUs is bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar of voor de verzorgers van kathetergebruikers die jonger zijn dan 18.
  • Uw antwoorden blijven altijd anoniem.
  • U heeft een e-mailadres nodig om deel te nemen aan het panel.
  • Uw persoonlijke gegevens worden niet aan uw antwoorden van de enquêtes gekoppeld.
  • U kunt zich op elk moment weer afmelden door contact op te nemen met Wellspect HealthCare.
  • 1400 mensen hebben zich al bij TellUs geregistreerd. Sluit u vandaag nog aan!

Om mee te kunnen doen, vragen wij u om uw contactgegevens, leeftijd, sekse en informatie over uw ervaring met katheters op te geven.

Word lid van het TellUs-panel!

Kies een land/taal.


Australia
España Deutschland