The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Carrière bij Wellspect HealthCare

Wilt u ook werken bij een bedrijf dat mensen als belangrijkste kapitaal beschouwt?

Stelt u zich eens voor dat u samen met de slimme, creatieve en nieuwsgierige mensen van Wellspect HealthCare werkt aan het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van producten die van groot belang zijn voor de mensen die ervan afhankelijk zijn.

Wellspect HealthCare is onderdeel van DENTSPLY International Inc., met meer dan 12.000 toegewijde medewerkers wereldwijd. Wellspect HealthCare heeft haar hoofdkantoor in Mölndal (Zweden) en ontwikkelt toonaangevende oplossingen voor de gezondheidszorg sinds 1948. Het Wellspect HealthCare-team bestaat uit meer dan 1000 medewerkers, verspreid over meer dan 16 landen. Onze mensen dragen actief bij aan het ontwikkelen van Wellspect HealthCare binnen diverse afdelingen van de hedendaagse gezondheidszorg: van sales en marketing tot medische zaken en onderzoek en ontwikkeling. Onze sterke promotiekracht brengt onze oplossingen wereldwijd op de markt. 

Wij geloven in een werkcultuur waarin medewerkers worden aangemoedigd om vragen te stellen en inzichten te delen. Onze medewerkers worden gedreven door hun nieuwsgierigheid, teamgeest, collegialiteit en onvoorwaardelijke toewijding om elke dag het verschil te willen maken. Voor ons is het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans vinden tussen hun werk en privéleven. Het uitgangspunt wordt bij Wellspect HealthCare gevormd door onze kernwaarden. Medewerkers worden bij Wellspect HealthCare op basis van deze waarden aangestuurd. Elke afzonderlijke medewerker heeft de verantwoordelijkheid in overeenstemming met deze waarden te handelen en te begrijpen wat de waarden in de praktijk betekenen. Samen hebben wij een visie waar wij in geloven:

'Wij streven ernaar om elke dag van grote betekenis te zijn voor iedereen die onze producten en diensten nodig heeft.'

Zoek naar openstaande vacatures bij Dentsply Sirona

Career opportunity at Wellspect HealthCare

Carrièremogelijkheden

Bij Wellspect HealthCare krijgt u de mogelijkheid een carrière op te bouwen die echt een verschil kan maken. Onze vacaturebank biedt een overzicht van al onze carrièremogelijkheden. Houd er rekening mee dat carrièremogelijkheden in sommige regio's of landen ook op de website van dochterbedrijven van DENTSPLY International Inc. kunnen worden gezet.

Op een vacature solliciteren kan alleen online via de link onderaan de betreffende functiebeschrijving. Nadat u uw sollicitatie heeft ingediend, ontvangt u een bevestiging.

Openstaande vacatures