Nieuw! LoFric Origo Sleeve

Met beschermende sleeve voor extra gebruiksgemak.

"Ik heb een paar verschillende katheters geprobeerd, maar LoFric Origo werkt het beste voor mij. De katheter is makkelijk in gebruik. Hij is compact en discreet — ik kan hem oprollen en in een tas onder mijn rolstoel stoppen. Ik hoef me geen zorgen te maken over het vinden van water om hem te activeren, want dat zit al in de verpakking. Ik knijp in het waterzakje om de katheter te activeren en klaar! Niemand hoeft het te weten. De gezondheid van mijn blaas is aanzienlijk verbeterd. Ik voel me veel beter."
Michael Kerr Michael Kerr, voormalig Paralympisch rugbyspeler voor het VK, LoFric Origo gebruiker sinds 2016

's Werelds eerste katheter met een ecolabel*

Het 'Nordic Swan' ecolabel is het Scandinavische milieukeurmerk. Onze LoFric* katheters voldoen aan strenge milieucriteria, waaronder bepaalde normen voor het type en de verhouding van de gebruikte chemische materialen. Het ecolabel helpt consumenten milieuvriendelijke keuzes te maken bij het kiezen voor een specifiek product.

*Geldt voor: LoFric Origo, LoFric Elle, LoFric Sense, LoFric Hydro-Kit en LoFric Primo.

Vraag een proefpakket aan

Slimme eigenschappen

Eenvoudig te openen

Een lus in het label van LoFric Origo Sleeve Nelaton zorgt ervoor dat de verpakking makkelijk kan worden geopend.

Broekzakformaat

LoFric Origo is eenvoudig oprolbaar tot broekzakformaat. Een opgerolde verpakking is de kleinst mogelijke optie in de markt voor katheters voor mannen. Het maakt niet uit waar de dag je brengt: LoFric Origo is makkelijk mee te nemen.

Makkelijk in gebruik

De verpakking kan met de kleefstrip op de achterzijde op elk droog en schoon oppervlak worden opgehangen, zodat beide handen gebruikt kunnen worden voor de katheterisatie.

 

Niet alle katheters zijn hetzelfde

LoFric's unieke glijlaag zorgt voor glad inbrengen en verwijderen. Het voordeel van het oppervlak van LoFric in vergelijking met andere katheters is duidelijk. De meeste katheters zijn glad bij het inbrengen, maar zijn dat niet bij het verwijderen. Omdat een LoFric katheter glad blijft, is de katheterisatie ook comfortabel bij het verwijderen. Dit zorgt voor een verlaagd risico op weefselschade aan de plasbuis, pijn en urineweginfecties.

Vraag een proefpakket aan
CID64774

Wetenschappelijk bewezen

In meerdere studies is aangetoond dat LoFric katheters het risico op complicaties verlaagd en veilig zijn voor lange termijn gebruik.

*Vergeleken met niet-hydrofiele katheters

Referenties 5 In totaal

  1. Survey of 1029 LoFric Origo users. Wellspect (UK) 2017.
  2. Waller et al. J Urol., 1995
  3. Li et al. Arch Phys Med Reahbil., 2013
  4. Hakansson et al. Urol Nurs., 2015
  5. Rognoni and Tarricone, Health Technology Assessment (HTA), CERGAS Bocconi University, 2016