The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Je leven terugkrijgen

Vaarwel darmproblemen.
Hallo leven.

Als u lijdt aan chronische obstipatie of fecale incontinentie, bent u niet de enige. Veel mannen en vrouwen ervaren ernstige symptomen en lijden in stilte zonder de hulp te krijgen die ze nodig hebben. Waarschijnlijk heeft u het allemaal al eens geprobeerd. Meer water drinken, verschillende diëten, bepaald voedsel uitsluiten, meer bewegen, laxeermiddelen, medicatie ... - maar niets heeft geholpen.

Daarom willen we u kennis laten maken met een therapie genaamd darmspoelen. Afhankelijk van de onderliggende oorzaak kan dit een oplossing voor u zijn. De weg terug naar het leven.

Navina FBD2 Noah Testimonial 3

Darmspoelen 

De therapie heet darmspoelen, ook wel bekend als TransAnale Irrigatie, afgekort TAI. Het is een bewezen therapie voor darmmanagement waarbij gebruik wordt gemaakt van lauwwarm water om de darm te legen. Het resultaat is dat symptomen worden verminderd.

Praat erover – Bereid u voor voordat u uw arts bezoekt


Wij weten dat het beschamend kan zijn om te praten over darmproblemen en de symptomen die u ervaart. Of erger nog, misschien hebt u uw toestand bij verschillende artsen ter sprake gebracht, maar heeft u nog steeds niet de juiste hulp gekregen.

Daarom hebben wij een vragenlijst samengesteld die u kan helpen. Vul het zo goed als mogelijk in - het zal het gesprek met uw arts vergemakkelijken en het in de goede richting sturen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verpleegkundigen via telefoonnummer 0800-363 22 08 of per e-mail via assistentie@wellspect.com.

Doe de darmvragenlijst >

U bent niet alleen – anderen zijn geholpen

Darmproblemen voor uzelf houden is heel normaal en dat geldt ook voor het gevoel van hulpeloosheid en wanhoop.

Soms helpt het om te weten dat anderen in een vergelijkbare situatie verkeren en om te horen hoe zij eruit zijn gekomen. Hier kunt u enkele van vele verhalen over hoop lezen.