The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Opnieuw een overwinning voor Mischa Hielkema!

Onlangs deed Mischa Hielkema, LoFric ambassadeur, samen met Arjan Burger van Wellspect HealthCare mee aan de HandbikeBattle 2016 in Kaunertal, Tirol. Deze wedstrijd is een sportieve strijd tussen de handbiketeams van diverse revalidatiecentra in Nederland. De rit is een zware klim naar de Kaunertaler gletsjer waarbij (oud-)revalidanten met een dwarslaesie worden uitgedaagd om grenzen te verleggen en zichzelf letterlijk te overwinnen. Aan de battle deden handbikers mee van alle niveaus.

Ondanks het feit dat de wedstrijd vanwege het slechte weer 1 dag eerder plaatsvond dan gepland, waardoor Mischa een dag minder kon trainen, heeft hij toch weer de eerste plaats behaald! Hij werd mentaal gesteund door Arjan die speciaal voor deze wedstrijd met onze ambassadeur is meegereisd. ‘Het uitrijden van deze race is voor veel revalidanten een enorme overwinning en zij zijn de echte helden van deze race’, aldus Mischa.

Wij zijn super trots op de prestatie van alle deelnemers!

Bekijk hieronder een aantal foto's en/of klik op deze link om op Facebook een filmpje te bekijken van hoe Mischa over de finish komt.

Mischa en Arjan Handbike Battle Tirol
Mischa en Arjan Handbike Battle Tirol 2
Mischa en Arjan Handbike Battle Tirol 3
Mischa en Arjan Handbike Battle Tirol 4